Makt i Media Logotyp, länk tillbaka till sidan ett.
Media

 

VĂ„ra bloggare

Vad är en blogg?
Via en blogg kan du skriva i stort sett vad du vill, så länge du följer användarvillkoren. Kanske har du ett speciellt intresse som du vill dela med dig av? Då kan en blogg vara rätt forum. Här kan du läsa mer vad en blogg är.

Här kan du läsa våra bloggvillkor och anmäla ditt intresse!

 


Makt i Media 

Följ med oss bakom kulisserna pÄ Makt i Media.

LÀs min blogg hÀr!


Claudia 

Min blogg innehÄller bilder pÄ min pojkvÀn, min fritid och kÀndisar.

LÀs min blogg hÀr!


David Hansson

Min blogg innehÄller bland annat vardagshÀndelser, dikter och rÀttighetspolitik.

LÀs min blogg hÀr!


Henrik 

Jag gillar film, privatspaning, fiske, surfa pÄ nÀtet, titta pÄ Youtube-klipp, girlfighting, Àventyr, skrÀmseltips och resetips.

LÀs min blogg hÀr!


Linus Lennartsson

Bloggen innehÄller mycket bilder. Skriver om filmer, festivaler, rally och KHK-matcher.

LÀs min blogg hÀr!


Nils Åke Nielsen

Min blogg handlar om bland annat handikappolitik.

LÀs min blogg hÀr!


Andreas Pettersson

Jag Àr 38 Är och Àr synskadad och lÀtt Cp-skadad pga av en blödning i hjÀrnan sen födseln. Har Àven epilepsi. Jag ser inte mina handikapp som ett hinder. PÄ min fritid gillar jag att spela trummor, jag började nÀr jag var 15 Är och har slÀppt tvÄ CD-skivor. Jag brinner Àven för fotboll och dÄ givetvis Manchester United.

LÀs min blogg hÀr!


Amanda Malmberg

Jag heter Amanda och jag Àr 18 Är och jag hÄller pÄ med pingis och friidrott och sjÀlv hÄller pÄ MFF inom fotbollen och myser med min familj,vÀnner och Àr med min hund och trÀnar och tÀvlar med henne och hÄller sjÀlv mycket med musik och sÄ pluggar jag i malmö pÄ malmö idrottsgymnasiet med inriktning IDH/beteende -samhÀllsprofil

LÀs min blogg hÀr!


Bild & Filmgruppen

Vi Àr en kreativ grupp som gillar att skapa bilder och filmer. Varje tisdagseftermiddag trÀffas vi och lÀr oss nya saker varje gÄng. Vi finns i Ronneby.

LÀs min blogg hÀr!


Madeleine Jerkerstrand

hej, min blogg kommer att handla om vad jag gör i skolan och pÄ fritiden. jag kommer ocksÄ att berÀtta om vad vi hittar pÄ i makt i media, samt vad min busiga hamster Muffin hittar pÄ för bus om dagarna.

LÀs min blogg hÀr!


Annelie Aspegren

Min blogg Àr en plattform dÀr du kan komma vidare via lÀnkarna och möta min fotoskola, filmer av alla de slag och samt egna tagna foton. Mina dröm Àr att ta en högskoleexamen sÄ följ med denna kamp av studiefeber.

LÀs min blogg hÀr!


Christina Holmin

Jag Ă€lskar djur, framför allt hundar (Ă€r inne pĂ„ min andra Boxertik.)natur, plocka bĂ€r och svamp och kulturhistoria. Är en dyslektiker som mot alla odds Ă€lskar att lĂ€sa och att skriva, har gĂ„tt flera skrivarkurser. Fler intressen Ă€r film och musik.

LÀs min blogg hÀr!


Anna Ulvhuvud

Min blogg handlar om kÀndisar, lite musik och musikaler. Vad jag gör pÄ fritiden.

LÀs min blogg hÀr!


Moomsteatern 

Vilka jobbar pÄ en teater? Hur fungerar det? I vÄr blogg lÀr du kÀnna allt frÄn kostymörer och tekniker till Moomsteaterns alla skÄdespelare, och fÄr följa arbetet med en teateruppsÀttning. HÀng med in bakom kulisserna!

LÀs min blogg hÀr!


Joakim Strömgren

Min blogg kommer att handla om fordon och glassar jag har provat och vill prova. Och filmer jag sett och vill se.

LÀs min blogg hÀr!


Mark Singleton

Jag Àr en serietecknare med Aspergers som Àr vÀldigt produktiv och tecknar serier om olika saker i samhÀllet ur funktionsnedsattas perspektiv. Jobbar till vardags pÄ grunden media men tecknar Àven för flera andra föreningar och verksamheter!

LÀs min blogg hÀr!


Emanuel Lundström

Mitt namn Àr Emanuel Lundström och jag Àr 26 Är och bor i TorsÄs. Jag har flera Intressen men mitt största intresse Àr musik. Radiomedium, radioteknik och studioteknik Àr omrÄden som jag gÀrna skulle vilja arbeta med. Den musik jag sjÀlv lyssnar till Àr rapp/hiphop och jag har Àven gjort musik inom denna genre.

LÀs min blogg hÀr!


Ida Johansson

Jag heter Ida Johansson Àr 23 Är och bor i Mölndal.Jag Àlskar att stÄ pÄ scenen och fÄ applÄder :-) just nu Àr ja med i Glada Hudik Teatern och spelar Alice, en av huvudrollerna i Trollkarlen FrÄn Oz. NÀr jag inte Àr med Glada HudikTeatern sÄ jobbar jag pÄ café 9an och teaterhuset i Mölndal. PÄ fritiden spelar jag bowling och umgÄs med mina vÀnner.

LÀs min blogg hÀr!


Emil Johansson

LÀs min blogg hÀr!


Emma Lindblad

Jag heter Emma Lindblad och Àr en tjej som Àlskar musik teater och lite idrott. Jag Àr med i en teater grupp 3 dagar i veckan och jobbar pÄ ett café 2 dagar i veckan. Mina intressen Àr innebandy simning film musik sÄng och att vara med kompisar.

LÀs min blogg hÀr!


Neo 

Är du intresserad av kultur? Musik, bild, konst eller teater? PĂ„ JĂ€mshögs folkhögskola driver vi en kulturkurs för dig med kognitiva funktionsnedsĂ€ttningar som heter NEO! VĂ€lkommen in och titta pĂ„ vĂ„r blogg, dĂ€r vi visar vilka vi Ă€r och vad för kul saker vi hittar pĂ„!

LÀs min blogg hÀr!


Annika Hansson

Jag Ă€r en jordnĂ€ra, humoristisk, enkel person och fantasifull. Ser detaljer lĂ€ttare Ă€n helhet och försöker göra nĂ„got med det. VĂ€rnar om djur, natur och barn. Mina intressen Ă€r bla fotografera, rita och handarbeta. En del bilder leker jag med sĂ„ det Ă€r bara fantasin som slĂ€pps lös. Jag kan dĂ„ tex förvandla blommor till mĂ€nniskor. Andra bilder ser man direkt vad Ă€r. Har olika funktionsnedsĂ€ttningar bla lindrig utvecklingsstörning och ingĂ„r i autismspektrumet. Även kroppsliga funktionsnedsĂ€ttningar, som jag har hjĂ€lpmedel till.

LÀs min blogg hÀr!


Johanna  Daleke

Hej jag heter Johanna Daleke. Jag gillar katter. Jag en glad tjej. Jag bor i Backabo. Jag gillar kolla pÄ hÀstfilm.

LÀs min blogg hÀr!


Linus  Karlsson

LÀs min blogg hÀr!


Jenny Persson

Hej jag heter Jenny. Jag bloggar om min och min pojkvÀns liv och mina intressen.

LÀs min blogg hÀr!


Herta Harrysson

Hej! jag gillar kolla pÄ film. Jag gillar vara med kompisar.

LÀs min blogg hÀr!